El Clúster TIC de Catalunya Sud i l’Institut Baix Camp col·laboren per impulsar el talent local

Un taller interactiu de REDESSA facilita el contacte entre estudiants i empreses

Redacció / Reus

Una setantena d'alumnes han assistit a un taller interactiu que ha comptat amb la participació de REDESSA i les empreses Grupo Castilla, Viajes Para Ti i Movertis. El Clúster TIC de Catalunya Sud i l'Institut Baix Camp han organitzat aquest dimecres un taller interactiu per als estudiants del grau de Màrqueting del centre al qual han participat REDESSA i les empreses associades al TIC Sud Grupo Castilla, Viajes Para Ti i Movertis.

REDESSA, coneguda per la seva incubadora de projectes innovadors, ha ofert als estudiants l'oportunitat de presentar les seves idees de negoci. Per la seva banda Grupo Castilla, Viajes Para Ti i Movertis han compartit amb l'alumnat diferents perspectives sobre les seves operacions i els han presentat les ofertes de feina disponibles actualment a les seves organitzacions. En tots els casos, s'ha destacat la importància de la formació acadèmica així com d'altres habilitats i una actitud proactiva.

Les empreses participants han subratllat que, a més de la titulació, aquests elements són crucials en la cerca i selecció de candidats pels seus equips. La sessió ha tingut una molt bona acollida per part de l'alumnat,proporcionant-los una visió real de les carreres en un sector especialment dinàmic com el tecnològic.

La iniciativa forma part del compromís continu del Clúster TIC Catalunya Sud de posar en contacte al talent jove amb el sector tecnològic i empresarial de la regió. Tot plegat per potenciar el talent local i el desenvolupament econòmic del territori creant vincles entre educació i indústria a la Catalunya Sud. El taller, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, ha reunit a una setantena d'alumnes. Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement a l'Ajuntament de Reus i Diputat delegat de Projectes Europeus de la Diputació de Tarragona, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda als participants al taller.

Notícies relacionades