firaReus acollirà vuit fires durant el primer semestre de l’any

El calendari del centre de fires i convencions de Reus també inclou la realització de tres congressos i quatre jornades professionals

firaReus aposta per la diversificació per arribar a un públic més ampli. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

firaReus inicia un període intens d'activitat aquest primer semestre de l’any i, fins al 15 de juliol, les instal·lacions de l'edifici Tecnoparc comptaran amb diferents propostes que ocuparan l'agenda setmanal del centre de fires i convencions. Durant aquest primer semestre, firaReus té previst acollir vuit fires, tres congressos mèdics i quatre jornades professionals.

Pel que fa a les fires, tres de les vuit que es realitzaran estan organitzades íntegrament per firaReus, com Bestial (17 i 18 de març), el Saló de la Moto (4, 5 i 6 maig) i Autoprimavera (11, 12 i 13 maig). A banda d'aquestes pròpies, també hi ha tres a càrrec d'empreses externes: la Fira Km 0, que es va fer els dies 1, 2, 3 i 4 març, Outlet Point, que coincidirà amb Autoprimavera, i una nova edició d'Expobike, que es fa coincidint amb la cursa de la Polar Gran Fondo La Mussara el 3 de juny. Hi haurà també dues fires coorganitzades amb empreses especialitzades, com Epocauto, que es farà aquest cap de setmanana i la fira de videojocs eGames al juliol. 

A més de la celebració de fires, el turisme de reunions és una de les grans àrees de firaReus amb un índex de fidelització del 70%. L'activitat professional i la dinamització de sectors estratègics, a través de l'organització de jornades, congressos, presentacions de productes i convencions, són propostes amb un gran potencial de creixement. En aquest sentit, pel que fa a l'activitat congressual, durant aquest primer semestre es realitzarà el XIII Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic, el IV Curs de Pediatria Pràctica i el XXXI Congrés Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

firaReus aposta per la diversificació de l'activitat i al 2018 presenta nous formats i temàtiques amb els que es vol arribar a un públic més ampli de perfils diversos

firaReus manté també l'aposta pels espectacles infantils amb una programació d'espectacles oficials que inclourà les de Superwings i La Abeja Maya.

Enguany, la novetat pel que fa a jornades professionals serà la jornada Empresa i Esport, el 21 de juny, una trobada entre esportistes i professionals de diferents sectors que servirà per conèixer el model d'empresa saludable i les claus per traslladar el lideratge al món de l'empresa. Durant aquest semestre també repetiran format les jornades amb zona expositiva com FICOMMERCE, el 10 d’abril, Fòrum Més Dona, el 10 de maig i Smart Reggion, el 6 de juny.

El calendari de firaReus destaca per la diversificació de l'activitat, que aquest 2018 presenta nous formats i temàtiques amb els que es vol arribar a un públic més ampli de perfils molt diversos, des de famílies fins a professionals. L'objectiu és consolidar els 125 actes del 2017 i arribar als 227 dies d'ocupació a finals d'any.

Notícies relacionades