Ngintel crea WhatsJob, un xat per facilitar la cerca de feina entre l’alumnat de FP

L’eina connecta els estudiants amb les empreses de manera ràpida i gratuïta

Redacció / Tarragona

La tecnològica tarragonina NGIntel llença una innovadora eina per connectar alumnat de formació professional i empreses a través de WhatsApp de manera ràpida i gratuïta. WhatsJob reuneix en un únic xat perfils i vacants d'empreses per alumnat de qualsevol especialitat de FP d'arreu de Catalunya.

L'empresa tecnològica NgIntel ha desenvolupat WhatsJob, una nova eina que té per objectiu posar en contacte alumnat de formació professional i empreses que busquen aquests perfils. Tot plegat a través de WhatsApp i amb un format àgil, senzill i d'accés totalment gratuït. Dins de WhatsJob els usuaris compten també amb l'opció d'utilitzar un xatbot que, a través de la tecnologia de ChatGPT, els permet resoldre dubtes sobre la pròpia o eina i fer consultes relatives a l'àmbit laboral.

Amb WhatsJob l'alumnat de FP pot introduir el seu perfil i accedir a les opcions laborals disponibles a diferents empreses. Es reuneix així en un únic xat a perfils i vacants per alumnat de qualsevol especialitat de FP d'arreu de Catalunya. L'eina dóna accés a un ampli ventall d'ofertes d'ocupació i està pensada per a estudiants que vulguin compaginar la formació amb una feina, així com per aquells que ja han finalitzat l'etapa formativa i busquen introduir-se al mercat laboral. Per la seva banda, les empreses tenen l'oportunitat de donar-se d'alta, compartir-hi les vacants disponibles i contactar de manera directa amb el talent jove.

Josep López, consultor en Business Intelligence a NGIntel, destaca que l'objectiu és "crear un sistema àgil en un entorn segur i conegut pels usuaris per ajudar a l'alumnat de FP en la cerca de feina i a les empreses a trobar als candidats i candidates ideals". WhatsJob està ja en funcionament i s'està treballant per donar-la a conèixer als centres de formació, empreses i públic en general. L'accés és totalment lliure per l'alumnat i les empreses tindran opció d'entrar-hi gratuïtament fins la primavera/estiu 2024. El registre pot fer-se directament a WhatsApp a través del telèfon 683 22 99 78 o al web www.whatsjob.net.

NGIntel (www.ngintel.com) és una empresa líder en gestió d'informació i analítica empresarial. Fundada l'any 2011, ofereix serveis de consultoria tecnològica, formació corporativa, desenvolupament d'aplicacions i generació de dades per ajudar a les organitzacions a millorar el seu rendiment

Notícies relacionades