SECOT Catalunya reobre les seves oficines a REDESSA

L’entitat la formen ex directius que ofereixen assessorament a empreses i autònoms

Redacció / Reus

SECOT Catalunya ha reobert les seves oficines a les comarques de Tarragona, concretament a l'edifici de REDESSA ubicat al Camí de Valls 81 - 87 de Reus, on en els locals 53 i 54 s'ofereixen amb caràcter permanent els seus serveis tots els dies laborables.

SECOT Catalunya és una associació sense ànim de lucre amb 35 anys d'història formada per voluntaris que al llarg de seva vida professional han desenvolupat funcions directives en empreses de diferents sectors i per tant estan en disposició de posar a l'abast d'autònoms, micro-pimes, pimes i entitats no lucratives la seva experiència i coneixements.

L'entitat atén a aquests col·lectius des de les seves delegacions de Reus i Barcelona, però també des de la seva pàgina web, o via Ajuntaments, Consells Comarcals, Cambres de Comerç, Universitats, etc. amb els que SECOT manté acords de col·laboració.

Més de 140 socis de SECOT fan front a aquestes sol·licituds. SECOT gaudeix de la ISO9001 i disposa del Certificat de Qualitat d'acord amb la Norma ISO 9001:2015 lliurat per la Fundació Tüv Rheinland i el de la Fundación Lealtad en el referent als Principis de Transparència i Bones Pràctiques i el certificat RSC com entitat amb Responsabilitat Social Corporativa.

Es pot contactar amb SECOT al correu electrònic secotbcn(ELIMINAR)@cambrescat.org o a la pàgina web www.secotbcn.cat

Notícies relacionades