Marc Oliva, CEO de JAC Motors Iberia, reconegut per Forbes com un dels 30 joves més influents d’Europa

La prestigiosa publicació econòmica elabora una llista amb els 30 empresaris i directius de menys de 30 anys que més impacte tenen en els seus sectors

Redacció / Tarragona

El CEO de JAC Motors Iberia, Marc Oliva Gorria, ha estat reconegut com un dels 30 joves més influents d'Europa per la prestigiosa revista Forbes a la categoria d'Industria i Manufactura. Marc Oliva és fill de Santiago Oliva, president executiu de Grup Oliva Motors.

L'empresa de matriu tarragonina, JAC Motors Iberia, és un referent en electrificació de vehicles industrials a l'Estat, amb uns ingressos al voltant de 5 milions d'euros el 2023 i clients com Mahou, Makro, Danone o l'Ajuntament de Barcelona.

La coneguda publicació del món dels negocis ha seleccionat a 30 joves menors de 30 anys en 10 categories diferents que destaquen per la seva rellevància i impacte en un camp concret. A la llista '30 under 30' hi ha 7 espanyols més, com la futbolista Aitana Bonmatí o els fundadors de la popular marca de roba Nude Project: Alejandro Benlloch i Bruno Casanovas.

Notícies relacionades