Els Premis Cambra de Reus tornen el 12 d’abril a l'Auditori Antoni Gaudí de firaReus

Els guardons distingiran la trajectòria d’una trentena d’empreses i el Premi de Periodisme premiarà els mitjans que hagin divulgat iniciatives empresarials d'èxit del territori

Foto de família dels guardonats a l’edició 2015. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus ja té tancada la data de la gala de lliurament dels Premis Cambra que atorga cada any la corporació. Després de l'ajornament de l'acte previst inicialment per la tardor de l'any passa, a conseqüència de la situació social i política que travessava el país, aquesta edició dels Premis viurà el seu moment culminant el dijous 12 d'abril en un cerimònia que es realitzarà a l'auditori Antoni Gaudí de l'edifici de Fira de Reus amb una previsió d'assistència propera a les 800 persones.

La Cambra repeteix l'emplaçament dels Premis de l'any 2015 després que l'última edició, que va comptar amb l'assistència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, se celebrés al Teatre Fortuny. En aquesta ocasió els Premis Cambra mantindran l'essència d'una convocatòria que s'ha convertit en un referent pel teixit econòmic de l'àmbit territorial de la corporació que comprèn les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d'Ebre i Terra Alta.

Una trentena d'empreses d'àmbits diversos, seran reconegudes per la seva trajectòria que ha servit per prestigiar el teixit empresarial de la demarcació. El President de la Cambra, Isaac Sanromà, assenyala que aquests guardons "posen en valor el recorregut impecable de moltes empreses que han fet bé la seva feina, ajudant a millorar la imatge empresarial del territori i convertint-se en un exemple a imitar".

Els premis de periodisme reconeixeran els millors treballs per divulgar l'activitat empresarial de les nostres comarques

Per això, segons ha remarcat el mateix President de la Cambra, és tan "important una convocatòria d'aquestes característiques que ajuda a posar en valor la feina d'empresaris i emprenedors que, amb la seva tenacitat, contribueixen a crear riquesa i a millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans". Al marge dels premis a empreses, enguany també es concediran diversos Premis d'honor en les tres categories establertes: trajectòria, institució i empresa.

El lliurament dels guardons s'enriquirà, un any més, amb la concessió dels Premis de Periodisme amb els que la Cambra vol destacar articles i reportatges publicats en els diversos mitjans del territori que durant l'últim any han divulgat iniciatives empresarials exitoses en l'àmbit del comerç internacional. La gala inclourà també una actuació artística, que s'anunciarà oportunament, i que servirà per refermar aquesta voluntat de la corporació de vincular empresa i cultura en totes les activitats que organitza.

Notícies relacionades