La Cambra de Reus i el Banc Sabadell signen un conveni que preveu el suport en el finançament a les empreses del territori

L’acord contempla també el suport l’entitat al Tribuna Cambra, el dinar empresarial que organitza periòdicament la corporació

La Cambra de Reus i el Banc de Sabadell uneixen esforços per donar suport als emprenedors. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el director regional a Tarragona del Banc de Sabadell, Joel Díez, han rubricat aquest matí el conveni de col·laboració que ambdues parts han subscrit amb l'objectiu d'ajudar a les empreses de l'àmbit territorial de la corporació i, de manera ben especial, als emprenedors.

L'esperit del conveni vol servir per posar a disposició de les empreses de la Cambra productes i serveis amb l'objectiu de facilitar l'accés a les noves tecnologies, al finançament del circulant en qualsevol de les seves modalitats, així com al finançament a mig/llarg termini de noves inversions en actius fixos mitjançant préstecs i lísings. Per fer-ho possible, l'entitat financera posarà a disposició de les empreses una línia preferent dotada amb 30 milions d'euros.

El Banc de Sabadell posarà a disposició de les empreses una línia preferent dotada amb 30 milions d'euros

El conveni també presta especial atenció a les necessitats dels emprenedors amb l'oferiment del programa especialitzat BStartup dirigit a startups digitals, amb una atenció individualitzada als emprenedors que s'adrecin a la Cambra per optar a aquest programa.

La Cambra de Comerç de Reus vol donar facilitats als emprenedors amb productes, serveis i finançament. Una altra de les línies estratègiques de l'acord incideix en el suport a la internacionalització que es concretarà amb les jornades Exportar per Crèixer que realitzaran conjuntament Cambra i Banc Sabadell per oferir noves oportunitats de negoci a les empreses. El conveni també contempla el patrocini del Banc Sabadell del Tribuna Cambra, els dinars empresarials que de manera periòdica organitza la corporació amb l'objectiu de conèixer, de primera mà, el testimoni d'alguns protagonistes de la vida econòmica del país.

Notícies relacionades