Repsol ha invertit 30 milions d'euros en la parada de l'àrea de combustibles del Complex Industrial de Tarragona

Durant els treballs de manteniment, s'han inspeccionat 480 equips, 170 línies i 270 vàlvules de seguretat

Repsol ha comunicat que la parada s'ha desenvolupat sense incidències ambientals. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Repsol ha destinat més de 30 milions d'euros a la parada programada de l'àrea de comustibles del Complex Industrial de Tarragona. Els treballs han permès dur a terme tasques d'inspecció, manteniment, innovació tecnològica i medi ambient, i desenvolupar tasques de reparació i neteja d'equips. En total s'han inspeccionat 480 equips, 170 línies i 270 vàlvules de seguretat.

Durant els treballs de l’aturada del Complex, Repsol estima que ha contractat 528 treballadors eventuals de l'entorn. Segons la companyia, la parada s'ha desenvolupat sense incidències ambientals, ni en el procés de parada de les unitats, ni en els treballs de parada, i tampoc en la posada en marxa posterior, que s'està completant aquests dies.

A més, Repsol ha fet cursos de formació específica per als treballadors de plantilla i de les empreses auxiliars que han participat en la parada. A més de la formació ordinària, s'han impartit un total de 30.000 hores de formació extraordinària en matèria de seguretat.

Entre el personal de Repsol i el de les empreses col·laboradores, han passat per les instal·lacions una mitjana diària de 1.200 persones, a més de les 2.700 habituals. S'han produït puntes de treball durant les quals han accedit fins a 1.800 persones per realitzar tasques relacionades amb la parada. Així han arribat a treballar simultàniament més de 4.000 persones a l'interior del complex. Aquest volum de persones i treball equival a un total de 400.000 hores/home. Els professionals provenen de més de 92 empreses col·laboradores que majoritàriament tenen implantació en l'àmbit territorial de Tarragona.

Notícies relacionades