Josep Andreu rep la Clau d’Or de la Cambra de Comerç de Tarragona

La corporació vol distingir la trajectòria d'Andreu al capdavant de l'Autoritat Portuària

A l'acte hi ha assistit tot el Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Josep Andreu, president del Port de Tarragona, ha estat distingit amb la Clau d'Or de la Cambra, la màxima distinció que atorga la corporació tarragonina, just unes setmanes després que anunciés que deixa el càrrec després de 7 anys.

La Cambra de Comerç de Tarragona ha volgut reconèixer amb aquest guardó la trajectòria professional de Josep Andreu al capdavant de l'Autoritat Portuària.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha posat en valor la bona feina que durant el mandat de Josep Andreu s'ha fet al Port. "No només ha dinamitzat una infraestructura decisiva -ha dit Roigé- sinó que per extensió ha contribuït a la millora de l'economia del territori”.

La presidenta de l’ens cameral ha afegit, a més, que aquest fet “té encara més mèrit perquè s’ha dut a terme en un context difícil i de recessió econòmica".

L'acte de lliurament de la Clau d'Or a Josep Andreu ha tingut lloc al Lumine, amb la presència del Comitè Executiu de la Cambra de Tarragona.

El president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, va anunciar a principis de juny que deixa el càrrec, una decisió que havia pres a principis d'any però que, "per ètica i lleialtat institucional", no havia anunciat a l’espera de la formalització del nou Govern de la Generalitat.

Andreu ha estat més de set anys a la presidència del port, i, segons expressava en el comunicat, considera que ha arribat el moment de tancar aquesta etapa professional i retornar al sector privat. Andreu es manté encara en el càrrec fins que es designi un nou president per tal de fer un traspàs formal.

Notícies relacionades