BEEP comença l'any amb quatre noves obertures

La cadena de franquícies d'informàtica continua amb la consolidació de la seva xarxa de punts de venda de proximitat i suma un total de 250 botigues repartides per tota la geografia espanyola

L'interior d'una botiga BEEP. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

BEEP, la cadena de franquícies d'informàtica del grup reusenc Ticnova, ha començat l'any 2019 sumant quatre noves botigues i assoleix un total de 250 punts de venda repartits per tota la geografia espanyola. De les noves botigues, una ja està oberta, BEEP Terol, mentre que BEEP Alacant, BEEP Mèrida i BEEP Estepa (Sevilla) obriran en els propers dies, un cop han realitzat l'ampli curs de formació a la central de Ticnova.

BEEP Terol es troba en ple centre històric de la ciutat aragonesa. Aquest punt de venda estava obert des de feia cinc anys però, aquest mes, la botiga s'ha incorporat a BEEP per reforçar i ampliar el seu catàleg de productes i serveis tecnològics i informàtics, tant per al públic familiar com per al públic empresarial i centres educatius.

A més d'aprofitar els avantatges en serveis de logística, suport comerciali promocions, BEEP Mèrida i BEEP Estepa (Sevilla) obriran en els pròxims dies. També es tracta de botigues independents d'informàtica ja existents que han decidit unir-se a BEEP per ampliar la rendibilitat gràcies als beneficis que aporta estar en una cadena amb 250 botigues.

BEEP Mèrida obrirà al carrer Santa Lucía i serà la primera botiga en aquesta ciutat, així com BEEP Estepa que es trobarà a l'avinguda de Andalucía. Finalment, a Alacant, BEEP obrirà la seva tercera botiga a la ciutat de la mà de dos socis emprenedors, Roger Brito i Iván Garmendia. Estarà situada al centre i obrirà pròximament.

Narcís Puig, responsable d'expansió de BEEP, ha explicat que "tenim bones sensacions per a aquest any, l'objectiu és obrir unes 20 noves botigues.

L'ensenya del grup Ticnova, amb més de 30 anys d'experiència, preveu obrir 20 punts de venda més fins a finals d'any

Ara mateix, BEEP és el referent absolut en botigues de tecnologia i informàtica, així que hi ha interès a formar part de la nostra cadena, tant per part de nous emprenedors com per botigues independents amb una llarga trajectòria que es volen unir al nostre projecte".

Unes xifres que reafirmen la consolidació de la marca BEEP com les botigues d'informàtica de proximitat amb més de 30 anys d'experiència en el sector, on l'usuari pot trobar tot el que necessita en informàtica i noves tecnologies, i assessorament personalitzat i servei tècnic.

El nou franquiciat de BEEP compta amb el suport de la Central que li ofereix ajuda constant, a més de múltiples avantatges: formació, inversions en màrqueting i publicitat, centralització de serveis i devolucions, finançament, suport comercial, accions per augmentar el trànsit a la botiga, suport del departament d'empresa i educació i material de marca pròpia i en dipòsit.

Notícies relacionades