Jordi Rión d'ASESA guanya el concurs de fotografia d'Activa Mútua que sensibilitza davant els accidents laborals

L'entitat concedeix dos accèssits, a Javier Camacho d'ILERFRED i a Cristina Alcerà, de CIRE

La imatge guanyadora, de Jordi Rión. FOTO: J.R.
Redacció / Tarragona

La sisena edició del concurs de fotografia d'Activa Mútua, plataforma de sensibilització dels valors per a la Prevenció dels Riscos Laborals (PRL) entre les seves empreses mutualistes, ja té guanyadors.

El guanyador d’aquesta 6a edició del guardó de fotografia ha estat Jordi Rión, treballador de l'empresa mutualista Asfaltos Españoles SA (Asesa) a Tarragona, que ha ha estat distingit per la fotografia "Provant sistemes contra incendis". La seva obra, que mostra el funcionament dels sistemes contra incendis al Port de Tarragona, ha estat mereixedora del primer premi.

Donada l'alta participació de concursants en aquesta última edició, on s'han analitzat més de cent treballs, Activa Mútua ha concedit dos accèssits. Un, a Javier Camacho de l'empresa Indústria Lleidatana del Fred SL (Ilerfred) per la fotografia "Amb il·luminació, millor", una imatge que reflecteix un bon joc de llums, contrast i perspectiva. L’altre accèsit ha estat per Cristina Alcerà del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (Cire) de Barcelona, una imatge que exposa la tasca d'un soldador i les múltiples espurnes que es desprenen durant la seva comesa.

El concurs de fotografia d'Activa Mútua incentiva la captura d'imatges per a promoure la prevenció, ja sigui amb situacions de risc o bones pràctiques. Poden participar-hi els treballadors protegits de les empreses mutualistes d'Activa Mútua que ho desitgin, i els treballadors autònoms adherits amb cobertura d'accident de treball.