Messer col·labora amb el projecte del nou centre per a persones amb paràlisi cerebral La Muntanyeta Bonavista

L’empresa gasista instal·larà una xarxa de subministrament de gasos medicinals

La col·laboració entre Messer i La Muntanyeta s'ha presentat aquest dimecres. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'empresa Messer Ibérica i la Fundació La Muntanyeta han signat avui un conveni de col·laboració per a la instal·lació d'una xarxa de subministrament de gasos medicinals que proveirà el nou centre La Muntanyeta Bonavista d'oxigen medicinal i d'un sistema de buit en totes les dependències del nou edifici. D'aquesta manera, l'empresa col·labora amb el nou equipament que donarà atenció a les persones amb paràlisi cerebral.

Amb aquest conveni, Messer es compromet a dissenyar, subministrar els materials necessaris i instal·lar aquesta xarxa, que inclou des de les fonts de subministrament fins als punts de consum. Aquesta instal·lació en totes les dependències del nou centre, tant en les habitacions com en les sales terapèutiques, facilitarà l'atenció mèdica de les persones amb paràlisi cerebral.

Les persones amb paràlisi cerebral acostumen a patir problemes respiratoris i, amb aquesta instal·lació, es facilitarà l'atenció sanitària a la mateixa sala on es trobi la persona sense haver de fer cap trasllat. Això garantirà que el pacient es trobi en un entorn confortable i amb intimitat en el moment que hagi de rebre una atenció mèdica. "Estem molt contents per la implicació de Messer en aquest projecte, ja que amb la seva col·laboració afegim més qualitat als serveis que oferirem a La Muntanyeta Bonavista", ha apuntat el vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, Pepe Pedregal.

El director tècnic de Messer Ibérica, Rubén Folgado, ha afirmat "que aquesta col·laboració està en línia amb el compromís de l'empresa amb el territori. “Seguint la petició de suport de la Muntanyeta -ha dit- volíem fer una aportació que correspongui a la nostra activitat com a especialista en gasos industrials i medicinals per a donar valor a aquest projecte."

La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat defensar els drets de les persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars. Actualment, treballa per ampliar els seus serveis en un nou equipament al barri de Bonavista. 

Per la seva banda, Messer Ibèrica de Gases S. A. opera des del 1970 en el complex químic de Tarragona on compta amb plantes de producció de gasos de l'aire i subministra a grans clients del sector a través d'una xarxa pròpia de gasoductes. L'empresa disposa també de plantes d'envasament de gasos que distribueix a través d'una àmplia xarxa de distribuïdors en tota la Península.