Teresa Pallarès deixarà l’AEQT a finals d’any

Ha estat la màxima responsable de la patronal del sector durant cinc anys

Teresa Pallarès ha estat al capdavant de l'AEQT durant cinc anys. FOTO: CEDIDA.
Dani Revenga / Tarragona

Teresa Pallarès, fins ara Directora General de l'Associació Empresarial Química de Tarragona, deixarà el seu càrrec a finals de 2017, després de cinc anys com a màxima responsable de la patronal del sector.

Segons l'AEQT, Pallarès cessa en el càrrec després de "finalitzar el seu contracte de cinc anys, un cop assolits els objectius establerts al Pla Estratègic per a aquest període".

En aquest sentit, la patrona destaca que "durant aquest darrer cicle l'AEQT ha augmentat la seva presència pública i s'ha modernitzat, tot canviant la seva identitat visual, llençant una nova web i intranet, remodelant la seu social i potenciant la comunicació interna i externa, així com implementant la seva presència en les xarxes socials i impulsar la participació de la ciutadania en el Panell Públic Assessor com a instrument d'entesa i diàleg amb l'entorn", amb la constitució del clúster ChemMed com una de les fites més destacades, per la projecció internacional del sector químic tarragoní. La patronal encara no ha fet públic quie agafarà el relleu de Pallarès al capdavant de l'entitat.


 

Notícies relacionades