Telefónica reforça la xarxa mòbil a la costa catalana aquest estiu amb 23 nous emplaçaments i una inversió de 8,3 MEUR

Tarragona és la demarcació on més es reforça la cobertura amb 195 nous punts

La companyia ha apostat per la millora de la seva xarxa a la costa de Tarragona. FOTO: PILAR RIBÉ.
Redacció / Tarragona

Telefónica ha reforçat al xarxa mòbil a la costa catalana per fer front a l'augment del consum de dades en zones turístiques a l'estiu.

Així, ha instal·lat 23 nous emplaçaments a zones turístiques de gran aglomeració a Tarragona i Girona i ha millorat la cobertura mòbil a 458 emplaçaments, amb una inversió de 8,3 MEUR. Del total de localitats on s'ha reforçat la cobertura, 195 se situen a Tarragona, 169 a Girona i 94 a Barcelona. La companyia ha informat que porta des de finals de l'any passat treballant en el reforç de al capacitat de les estacions de telefonia a Catalunya per tal d'oferir "una cobertura de màximes garanties".

Amb aquest objectiu, també s'ha aplicat una parametrització especial a tots els emplaçaments relacionats amb les majors acumulacions turístiques que permetran el reforç de la tecnologia 4G i s'ha ampliat la capacitat de gestió del tràfic de trucades i dades. L'objectiu final és "optimitzar la cobertura mòbil i millorar significativament la qualitat del servei, permetent la connexió de més usuaris".

Notícies relacionades