La Cambra de Reus promociona la FP Dual a Falset

És una nova iniciativa que mostra el caràcter descentralitzador de l'ens cameral, que repetirà la jornada a Flix aquest dimecres

Un moment de la jornada de la Cambra de Reus a Falset. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Falset

A la jornada s'han explicat els avantatges d'aquesta modalitat formativa gràcies a representants del Departament d'Educació i d'empreses que ja l'han aplicat. Així, hi ha participat el Coordinador Territorial d'Ensenyaments Professionals, Diego Cañavate; el representant de Torres Priorat, Jordi Foraster; i el coordinador dels estudis d'FP de l'Institut Priorat, Xavier Prudencio.

La Cambra de Comerç de Reus ha realitzat una jornada de promoció dels estudis de Formació Professional (FP) Dual a Falset on s’han explicat els avantatges d'aquesta modalitat formativa gràcies a representants del Departament d'Educació i d'empreses que ja l'han aplicat.

La Cambra reusenca intensifica d’aquesta manera les accions descentralitzades que va prometre en l’inici de la nova etapa el mes de maig passat. De fet, la jornada celebrada avui a Falset es repetirà aquest dimecres a Flix.

El president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, i la Delegada Territorial de la Cambra al Priorat, Marta Doménech han posat en valor les bondats d'aquesta col·laboració que ara comença a caminar amb l'objectiu comú de dotar de més competitivitat a les empreses del territori. Una cooperació que es traduirà a començaments de 2020 amb la presència permanent d'una oficina descentralitzada de la Cambra als Consells Comarcals del Priorat, la Conca de Barberà, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, una iniciativa que permetrà que els serveis de la Cambra es puguin prestar des d'aquestes oficines, estalviant viatges a les empreses.

Notícies relacionades