CaixaBank i la Cambra de Tarragona renoven el conveni per impulsar la internacionalització de les empreses

L'acord preveu l'assessorament a empresaris per accedir als mercats internacionals i per conèixer on és millor exportar

D'esquerra a dreta, Eduard Gené, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Tarragona; Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona i Quim Macià, director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional en àrees com vendes o estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l'àmbit de la internacionalització. El conveni, signat per Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra, reafirma el suport de l'entitat financera a les activitats de la Corporació tarragonina, en matèria de comerç exterior, i que passen per l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la Cambra programa.

L'acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional en àrees com vendes o estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Tarragona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

"Amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, i també amb aquelles amb interessos al territori. Assolint, d'aquesta manera, el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria", diu Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. Per la seva part, Jaume Masana assegura que l'acord de col·laboració amb la Cambra "és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses de Tarragona". Així mateix, el director territorial de CaixaBank a Catalunya ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia tarragonina.

Notícies relacionades