Quadis adquireix el concessionari de Kia al Camp de Tarragona

L'empresa, la més gran pel que fa a tallers i establiments oficials de l'Estat, opera a les comarques tarragonines amb el nom de Garancar, on construirà tres nous concessionaris que substituiran a dos que ja existeixen

Una imatge del concessionari KIA de Quadis (Garancar al Camp de Tarragona). FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Les obres dels dos primers concessionaris a Tarragona i Reus està previst que finalitzin en el primer trimestre de 2020 i suposaran una inversió de 3,5 milions d'euros.

Quadis ha comprat el concessionari de KIA al Camp de Tarragona on construirà tres nous establiments que substituiran a dos dels existents. Aquesta marca, la més gran de tot l'Estat pel que fa a concessionaris i tallers oficials, operarà a les comarques tarragonines com a Garancar i obrirà els tres establiments a Tarragona, Reus i Valls.

Les obres dels dos primers concessionaris, ja en marxa, està previst que finalitzin en el primer trimestre de 2020 i suposaran una inversió de 3,5 milions d'euros. En total, més de 3.500 m² de superfície situats a la carretera de València 220 a Tarragona i al carrer Recasens i Mercadé 51 de Reus. Pel que fa a Valls, la companyia té previst obrir unes noves instal·lacions durant el primer semestre de 2020.

«KIA és una de les marques que més expectació està despertant en el mercat, no només per l'arribada de nous models que posen l'accent en el disseny, sinó també per la posada en marxa de sistemes de propulsió electrificats. Totes dues qüestions han portat a KIA a aconseguir un nou rècord de vendes en aquest 2019 i estem convençuts que impactaran positivament en els nostres resultats», diu Leonard Casellas, gerent de Garancar.

Notícies relacionades