El Parc Samà tornarà a obrir el 23 de maig

La reobertura de les instal·lacions permetrà la incorporació de 10 treballadors mentre s'ha elaborat un pla per reduir el risc de contagi que preveu la limitació d'aforament a 300 persones

Una imatge del passatge del terror que es va instal·lar al Parc Samà el 2018. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

A l'entrada a parc el visitant passarà per una catifa desinfectant per assegurar la neteja de les soles de les sabates, a més de posar a disposició dels visitants gels hidroalcòholics.

Bones notícies per a la població de Cambrils. Parc Samà obrirà novament les seves portes aquest dissabte després de romandre tancat a causa de l’epidèmia de coronavirus. Els responsables del Parc Samà han previst un pla de contingència per tal que la reobertura sigui segura, així, es preveu una limitació de l’aforament fins a un màxim de 300 persones. Cal recordar que el parc té una extensió de 14 hectàrees. A més, a l'entrada a parc el visitant passarà per una catifa desinfectant per assegurar la neteja de les soles de les sabates. A la taquilla, així com en altres zones comunes, el visitant disposarà de gels hidroalcohòlics. Els lavabos es desinfectaran i netejaran sis vegades al dia, a l'igual que les taules de pícnic, i la resta de mobiliari de parc.

La reobertura de parc permetrà rescatar d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) a 10 treballadors. "Volem que el visitant sigui conscient que amb la seva visita contribueix a la generació d'ocupació i a la conservació d'aquesta joia que uneix història, cultura i natura", diuen els responsables de Parc Samà.

Notícies relacionades