PortAventura reobre les seves portes amb 5.000 visitants

El parc ha imposat el control de temperatura a l'accés de les instal·lacions, l'ús de la mascareta i la localització de gels hidroalcohòlics en punts estratègics del recinte

Una imatge dels primers visitants de PortAventura en una de les atraccions. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

Les 5.000 persones suposen un 30% de l'aforament total del parc, un fet previst per PortAventura, que ha augmentat aquesta xifra fins al 60-80% en els hotels.

Un total de 5.000 persones han estat les primeres d’una temporada històrica a PortAventura. Històrica perquè enguany se celebra el 25è aniversari del parc i perquè el 2020 és l’escenari d’una situació excepcional a tot el món per la Covid-19. Per això PortAventura ha tardat tant en obrir les seves portes i ho ha fet amb uns protocols de seguretat que van des dels controls de temperatura en l’accés a les instal·lacions a l’obligatorietat de dur mascareta en tot el parc. A més, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic per tot el recinte.

Les 5.000 persones suposen un 30% de l’aforament total del parc, un fet previst per PortAventura, que ha augmentat aquesta xifra fins al 60-80% en els hotels. "Les reserves als hotels han seguit creixent l'última setmana i tenim, a més, un bon ritme en la compra d'entrades amb reserva prèvia", ha assegurat el director general de PortAventura World, Fernando Aldecoa.

Notícies relacionades