FiraReus acull una jornada sobre el turisme de negocis

Durant l'acte s'ha presentat el pla de reactivació d'aquest sector anomenat MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions)

Una imatge de la jornada a firaReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Amb motiu d'aquest esdeveniment firaReus ha activat el seu pla de contingència per a la celebració de reunions i fires.

El turisme de negocis prova de reinventar-se després d’una crisi que l’ha deixat molt tocat. La distància social, la impossibilitat de viatjar i la impossibilitat de congregar moltes persones en un lloc han estat clau per entendre com el sector, que necessita reunir gent, ha patit. Així, aquest matí firaReus ha acollit una jornada sobre el turisme de negocis, el MICE  (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions).

Durant la jornada, que ha comptat amb la presència dels membres del Catalunya Convention Bureau (CCB), s'ha presentat el pla de reactivació del turisme de negocis per als pròxims anys. “En aquesta fase de represa de l'activitat, i encara amb certa incertesa, toca treballar per a la reactivació de la indústria. Des de l'ACT i en consens amb els patronats de les diputacions i els convention bureaux territorials, hem plantejat i treballat el pla de reactivació del sector MICE de Catalunya que presentem avui”, ha dit David Font, director de l'Agència Catalana de Turisme (ACT).

Amb motiu d'aquest esdeveniment firaReus ha activat el seu pla de contingència per a la celebració de reunions i fires que entre d'altres, compta amb les mesures següents: ús obligatori de mascaretes, manteniment de les distàncies de seguretat, adaptació dels aforaments, dispensadors de gel hidroalcohòlic a tots els accessos, increment dels serveis de neteja a lavabos i espais comuns, circuits d'entrada i sortida diferenciats i renovació d'aire, entre d'altres.

Notícies relacionades