DiR obre el seu primer gimnàs a la demarcació al Golf Costa Daurada

L'equipament esportiu té una superfície de 1.400 metres quadrats i ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros

La regidora María José López i Marc Miquel Vidal, president del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Amb aquesta obertura el club de golf vol arribar als 3.000 abonats i a 187.000 accessos personals a la seva oferta.

La cadena de gimnasos DiR ha obert el seu primer establiment a la demarcació de Tarragona i ho ha fet al club de Golf Costa Daurada. El gimnàs, que portarà el nom DiR Golf Costa Daurada, té una superfície de 1.400 metres quadrats i ha suposat una inversió de 2,5 milions d’euros.

El DiR Golf Costa Daurada disposa ja de 600 nous socis que se sumaran als que ja té el centre esportiu del club de golf, que vol arribar als 3.000 abonats a la seva oferta esportiva. A més, el Golf Costa Daurada també ha inaugurat una piscina de 25x8 metres. “El nou gimnàs i la piscina ens permeten obrir-nos encara més al conjunt de la societat. La diversificació de què disposem ens permet cobrir moltes necessitats esportives i això en obre a un ventall d’usuaris molt ampli”, diu Marc Miquel Vidal, president del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

En la inauguració d’avui ha assisitir la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona María José López i el centre preveu una jornada de portes obertes el pròxim 16 de juliol.

Notícies relacionades