Golf Costa Daurada inicia la segona fase d’expansió

El club esportiu del Catllar construeix tres noves pistes de pàdel i dues de tennis i amplia aparcament, amb l’objectiu de passar dels 2.300 als 3.500 socis

Redacció / Tarragona

A començaments d'octubre ha començat el moviment de terres per ampliar el pàrquing del Golf Costa Daurada amb 170 noves places. El club esportiu arrenca així un projecte de creixement que es completarà amb fins a 14 pistes de pàdel panoràmiques i cinc pistes de tennis de terra batuda, per arribar a la xifra dels 3.500 socis. 

Golf Costa Daurada ha donat el tret de sortida a una nova fase d'expansió i inversió en infraestructures, que s'ha iniciat amb el moviment de terres per a la construcció de 170 noves places d'aparcament. Aquestes seran gratuïtes i se sumaran a les actuals, amb la qual cosa s'arribarà a les 300. El projecte contempla també la instal·lació de plaques solars i carregadors per a cotxes elèctrics. 

En el pla esportiu, aquesta fase d'expansió prosseguirà amb l'ampliació de les actuals set pistes panoràmiques de pàdel amb tres més, en total se n'oferiran deu. Amb l'objectiu d'arribar a les 14 pistes. I les de tennis s'ampliaran en dues més, en total es comptarà amb cinc pistes. 

Golf Costa Daurada, Tarragona Sports Center, segueix treballant per consolidar el seu posicionament i convertir-se en un complex multi esportiu de referència, no només a la província de Tarragona, i disposar dels actius necessaris per donar un servei òptim als actuals 2.300 socis, amb l'objectiu d'arribar als 3.500. 

Aquesta nova fase d'expansió es produeix després del projecte de desembarcament del gimnàs DIR, l'únic de la província i l'únic de la cadena en un entorn natural, la construcció de la piscina d'aigua salina i l'ampliació del camp de golf amb pistes de pàdel, tennis i el camp de pitch & putt. 

Notícies relacionades