Un total de 34 càmpings de Tarragona aconsegueixen el segell Safe Tourism contra la Covid-19

Les comarques tarragonines es converteixen en la demarcació de tota Espanya que més càmpings té amb aquesta certificació

Una empleada de la neteja en un dels lavabos d'un dels càmpings. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els càmpings es van sotmetre a una completa auditoria de seguretat per part de l'Instituto para la Calidad Turística Española.

Un total de 34 càmpings de la demarcació de Tarragona han aconseguit el segell  Safe Tourism que atorga l'Instituto para la Calidad Turística Española i que certifica que els establiments han complert amb uns protocols molt estrictes per combatre la Covid-19. Tarragona es converteix d’aquesta manera en la demarcació que té més càmpings amb aquesta certificació.

Tots els establiments van haver de superar una auditoria de seguretat per a comprovar que els càmpings prenen les mesures adients. "Cal reconèixer públicament tots els esforços que han fet els empresaris per tal de reobrir les instal·lacions aplicant tots els nous protocols com, per exemple, la intensificació de la neteja amb productes desinfectants, la instal·lació d'hidrogels o mampares protectores. Aquesta certificació que han rebut més de la meitat dels càmpings associats és una forma de reconeixement i desitgem que també serveixi per aportar un plus de garantia als nostres visitants", diu Joan Antón, president e l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre.
 

Notícies relacionades