FiraReus cancel·la ExproReus 2020

La incertesa sobre la possibilitat de realitzar esdeveniments multitudinaris a causa de la Covid-19 han provocat l'anul·lació d'una fira que s'havia de fer del 8 al 12 d'octubre

Una imatge aèria d'ExproReus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La d’enguany hauria suposat la 50a edició d’ExproReus que, per primera vegada, no es farà.

ExproReus 2020 no es farà. Així ho ha anunciat firaReus, que ha justificat la seva decisió per “la dificultat per saber amb certesa quines seran les mesures sanitàries i de seguretat que seran necessàries aleshores i la incertesa sobre la possibilitat de celebrar esdeveniments multitudinaris per aquestes dates”.

ExproReus s’havia de fer entre els dies 8 i 12 d’octubre i la d’enguany hauria suposat la cinquantena edició de la mostra. “Des de firaReus es treballa en l'organització d'esdeveniments de format híbrid, amb una part presencial i una altra via internet, i també en la implantació d'un pla de contingència que ja està elaborat i que garanteix totes les mesures sanitàries que ens requereixen per a l'organització d'esdeveniments", diu Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement i Consellera Delegada de REDESSA.

Notícies relacionades