La Guia Gourmet de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre inclou 700 establiments

Promoguda per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), se'n faran 20.000 exemplars

Pintado amb Mendoza (esquerra de la imatge) i la presidenta de la Cambra de Tarragona Laura Roigé. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La guia vol ser un reforç per a la visibilitat dels negocis que, amb la crisi de la Covid-19, ho estan passant, majoritàriament, malament.

La Casa Joan Miret va ser l’escenari de la presentació de la segona edició de la la Guia Gourmet de Restaurants i Hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre 2020, promoguda per l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. La guia inclou 700 establiments entre hotels, bars i restaurants de la demarcació i se’n repartiran 20.000 unitats.

“És precisament per aquesta necessitat de recolzar el sector, que l'AEHT ha promogut l'edició de la Guia Gourmet 2020. Una eina de promoció del territori que inclou l'oferta gastronòmica i d'allotjament de la província de Tarragona. El turisme gastronòmic és un client de major poder adquisitiu i despesa en destí i creiem absolutament fonamental posar en relleu la gran qualitat gastronòmica i varietat que tenim”, diu Francesc Pintado, president de l’AEHT.

"La guia és una oportunitat per posar en valor les nostres destinacions, i més en aquest moment en que és necessari sumar esforços i recursos públic-privats”, ha afegit Camí Mendoza, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Notícies relacionades