Bokoto Japanese Sushi Club desembarca a Tarragona

La seva proposta ‘premium’ dins la gastronomia japonesa ja s’ha consolidat a Lleida, Saragossa i Baqueira-Beret

Redacció / Tarragona

Amb el bagatge i l'experiència acumulada en els seus restaurants de Lleida, Saragossa i l'estació de Baqueira-Beret (lounge Möet), Bokoto Japanese Sushi Club desembarca en ple centre de Tarragona -Rambla Nova 22, a prop del Balcó del Mediterrani-, amb una nova proposta gastronòmica premium i el repte de donar a conèixer l'essència de l'autèntica cuina japonesa en un refinat entorn arquitectònic i ambiental que té cura de cada detall per transmetre calma i benestar als comensals.

Bokoto Japanese Sushi Club ofereix singularitat, calidesa i comoditat; des de la decoració fins a la carta. Està pensat per a transmetre l'elegància i l'exquisidesa del Japó més autèntic, recolzant-se en la qualitat de les matèries primeres. Bokoto Tarragona obre les seves portes amb diversos espais diferenciats: el restaurant pròpiament dit amb una extensió de terrassa de 14 persones, i l'àrea d'encàrrecs per dur a domicili (take away). Està previst en una segona fase oferir un Espai Delicatessen.

"A Tarragona hi ha restaurants de gamma alta, però no de cuina asiàtica; volem que la ciutat pugui gaudir d'un restaurant que aposta per l'excel·lència en el producte, amb un punt més premium sobre l'oferta existent... la nostra idea és cobrir aquesta franja de mercat", explica Bito Fuster en representació d'una de les famílies propietàries.

Aquesta nova oferta premium a Tarragona està enfocada cap a un públic de nivell adquisitiu mitjà-alt, amb preus estimats entre els 35 i els 60 euros. Bokoto Tarragona també es pot gaudir de dilluns a divendres al migdia amb un Menú Executiu (23,50 euros), encara que per fer-se una idea més pausada de les possibilitats de la carta es recomana el Menú Degustació (48 euros). Per a reunions de treball o esdeveniments especials s'ofereixen les divisions Bokoto Business i Bokoto Events.

"Ens pregunten si estem bojos per obrir un restaurant ara, però hem superat relativament bé el Covid i ens ha donat forces per ser valents, la idea és créixer, sempre amb equilibri perquè no som una franquícia, a partir d'una oferta molt provada i consolidada que està a la base de la carta... de fet, el nostre pla d'expansió preveu un nou projecte a Sabadell", informa Roland Vigatà, també propietari i responsable de la planificació estratègica.

La delicada barreja de matèries primeres qualitat, textures i sabors aconsegueixen un viatge sensorial cap a la mil·lenària cultura gastronòmica japonesa: les més de 30 varietats de sushi -des de les tradicionals a les més atrevides- són només una mostra de l'amplíssim ventall d'entrants freds i calents, nigiris, rolls, makis, sashimis, plats principals i postres. Les opcions vegetarianes i veganes es recolzen en clàssics com les sopes, algues, tofu, bolets o les tempures vegetals. La carta de Bokoto es pot consultar en format QR i en una carta paper reciclable.

A la inauguració oficial es delectarà els comensals amb una exhibició de cal·ligrafia japonesa del mestre Mitsuru Nagata. Mitsuru ha desenvolupat el seu propi estil personal i contemporani que combina sumi-e, pintura japonesa i shodou. Realitzarà en directe una il·lustració cal·ligràfica inspirada a Tarragona i en els motius japonesos ancestrals. L'obertura al públic està prevista aquest divendres 23.

Notícies relacionades