La via verda del Baix Ebre registra 78.500 usuaris durant l'estiu

El turisme de proximitat impulsa aquesta ruta que ha estat utilitzada principalment per ciclistes (70%)

Una imatge d'uns ciclistes aquest estiu a la via verda. FOTO: ACN.
Redacció / Tortosa

El Consell Comarcal del Baix Ebre, responsable del manteniment i explotació d'aquesta via verda ja es planteja promocionar-la internacionalment per tal d'atreure més visitants.

El turisme de proximitat ha estat el salvador del turisme de les Terres de l’Ebre. De fet, un altre indicador confirma aquest fet: la via verda del Baix Ebre ha registrat 78.532 usuaris, el 70% dels quals han estat ciclistes. Des de principis d'any, el nombre d'usuaris arriba als 226.641 -un 51% ciclistes-, tot i que episodis com el temporal Gloria i la pandèmia de la covid-19 van obligar a mantenir-la tancada durant setmanes.

El Consell Comarcal del Baix Ebre, responsable del manteniment i explotació d’aquesta via verda ja es planteja promocionar-la internacionalment per tal d’atreure més visitants.

"El turisme de la proximitat, durant aquesta pandèmia, està sent una de les respostes per part de la ciutadania. I, en aquest cas, la via verda s'ha convertit en un actiu turístic de primer ordre a la comarca i sobretot a la part interior, fet que és molt important per reforçar l'interior de la comarca respecte la costa, que sempre turísticament és el que ha tingut més potència", ha dit Jordi Jordan, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Notícies relacionades