Messer inverteix 35 milions d'euros en una nova planta Vila-seca

Es posarà en marxa a finals de l'any vinent i ocuparà 5.000 metres quadrats

l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, i directius de Messer Ibèrica, davant les oficines de l'empresa a Vila-seca. FOTO: ACN.
Redacció / Vila-seca

És la cinquena planta que aquest proveïdor de gasos industrials construeix al territori en els cinquanta anys d'activitat a l'estat.

L'empresa Messer invertirà 35 milions d'euros en una nova de planta de producció al polígon petroquímic sud, al terme de Vila-seca. La posada en marxa està prevista per a desembre de 2021. La planta, que ocuparà prop de 5.000 m2, serà d'última generació amb una columna de 70 metres d'altura per al procés de fraccionament de l'aire. Durant l'anunci, fet aquest dilluns amb la presència del conseller Tremosa, s'ha destacat el subministrament de gasos medicinals des d'aquesta indústria als centres i hospitals de la comarca durant la pandèmia i que la nova unitat n'augmentarà la capacitat de producció. És la cinquena planta que aquest proveïdor de gasos industrials construeix al territori en els cinquanta anys d'activitat a l'estat.

Notícies relacionades