Grupo Fermator obté una facturació de 350 milions d'euros el 2023

Amb seu central a Reus i onze plantes de producció per tot el món, l’empresa és líder en fabricació de portes automàtiques d’ascensor

Redacció / Reus

Grupo Fermator, la companyia líder en la fabricació de portes automàtiques d'ascensor amb seu central a Reus i amb 11 plantes de producció ubicades a diversos països del món (Espanya, Brasil, Xina, Índia, França, Grècia, Itàlia i Polònia), va aconseguir una facturació agregada de 350 milions d'euros a escala grupal el 2023 passat.

Durant el passat 2023, Grup Fermator ha mantingut una sòlida participació del 22% al mercat mundial, amb una posició referent a la indústria. En aquest sentit, destaca la fabricació de més de 700.000 portes mundialment. En particular, Tecnolama S.A., seu central de Fermator, ha contribuït amb la producció de 140.000 portes, consolidant el seu paper com un dels centres de producció de major importància dins del grup. Es preveu que Tecnolama S.A. Augmenti la seva capacitat de producció un 10% durant aquest 2024.

El director general de Fermator, Jaume Vicheto, afirma que "hem mantingut una sòlida presència a tots els continents, reafirmant el nostre compromís amb l'excel·lència i l'estabilitat". "Aquests èxits són un testimoni del treball i la dedicació de tot l'equip de Grupo Fermator. Estem molt il·lusionats pel que el futur ens depara en el món de les portes automàtiques d'ascensor."

Fundada el 1977 i amb més de 1.600 empleats a nivell mundial, el Grup Fermator és el fabricant monoproducte líder mundial de portes automàtiques d'ascensor. Les portes Fermator estan instal·lades a tot el món per a ascensors de trànsit baix, mitjà i alt, així com, per a ús domèstic, oficines, aeroports, hotels i edificis públics.

Notícies relacionades