Més del 90% d'establiments del Tomb de Reus aposta per avançar l'horari de tancament comercial

Proposen, de la mateixa manera, avançar també l'horari d'obertura a la tarda per poder tancar abans

El carrer Monterlos durant el mes d'agost. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

El tancament se situaria entre les 19.30 h i les 20 h tenint en compte l’arribada de la nova estació, la tardor, i la situació de la Covid-19.

Els establiments associats a El Tomb de Reus han indicat en la seva gran majoria que veuen positiu un avançament en l’hora de tancament del vespre. Així arran d’una enquesta feta per l’entitat, un 91,7% dels consultats aposta per aquest avançament. Vistos els resultats, el Tomb de Reus recomana avançar l'horari d'obertura a la tarda per poder abaixar la persiana entre les 19:30 hores i les 20 hores. Després del confinament només un 6,8% dels enquestats estava obrint més hores al dia que abans, un 45,9% feia el mateix horari i el 47,3% restant afirmava que obria menys hores cada dia. En aquest context, sis de cada deu enquestats demanen aprofitar per avançar en la conciliació horària.

Elena Pàmies, responsable de l'àrea per la conciliació horària de l'entitat, ha explicat que aquesta recomanació durarà fins la campanya de Nadal i que durant aquests més de dos mesos preveuen tornar a preguntar als establiments quina és la seva valoració per tal d'adaptar, en tot moment, les recomanacions emeses en quant a horaris de tancament.

Notícies relacionades