Càmping Trillas Platja Tamarit obrirà tot l'any per primera vegada en la seva història

L'establiment mantindrà contractades 40 persones en una iniciativa que pretén desestacionalitzar el negoci

Una imatge de l'interior del càmping Trillas Platja Tamarit. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El càmping espera que entre els habituals usuaris del cap de setmana i aquells que lloguen els bungalows, es puguin, com a mínim, cobrir despeses.

El càmping Trillas Platja Tamarit estarà obert tot l’any fins l’estiu del 2021, un fet inèdit en la història d’aquest establiment turístic de Tarragona que compta amb més de 60 anys d’existència. Aquesta decisió es produeix de la mala temporada turística a la demarcació —i a la resta del país— per culpa de la Covid-19.

El Trillas Platja Tamarit mantindrà 40 persones contractades durant els 12 mesos en el que vol ser una iniciativa per a desestacionalitzar el mercat. "Si nosaltres estem demanant a les administracions que posin de la seva part, com a empresaris també hem de posar absolutament tot de la nostra part, demostrar empenta i una actitud exemplar", destaca el director, Roger Trillas, que assegura que aquesta decisió comporta molta despesa, però que afronten el repte amb il·lusió i esperit emprenedor.

"Entre els usuaris habituals de cap de setmana -exposa Roger Trillas- i els que ens puguin reservar en bungalow, aspirem a el menys a cobrir costos i continuar generant ingressos, que és del que es tracta en una situació tan excepcional".
 

Notícies relacionades