L'Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant aporta 3.000 euros a una app per ajudar la restauració del municipi

Es tracta d'una aplicació que permet demanar menjar per emportar als diferents establiments adherits

Els restauradors locals que participen en la plataforma Hospi-Eat, amb la regidora de Turisme, María José Gómez. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El consistori, a més, ha suspès la taxa de l'ocupació de la via pública amb taules i cadires, amb finalitat lucrativa, durant l'exercici 2020

L’Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant ha donat suport a una aplicació tecnològica impulsada per un empresari del municipi, Tonet Sánchez, en la qual es pot demanar menjar per emportar en els establiments adherits. El consistori ha aportat 3.000 euros en aquesta app, anomenada Hospi-Eat, que ja s’han descarregat més de 500 persones.

“Aquest tipus de serveis d'entrega a domicili estan en auge avui en dia, especialment per l'efecte del coronavirus i poden atreure clientela, potenciar el consum de la ciutadania i augmentar l'activitat econòmica”, ha apuntat la regidora que està al capdavant de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, María José Gómez.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, Mónica Alves, ha valorat "les facilitats que està donant l'Ajuntament" perquè el sector que representa pugui "continuar treballant".

Per pal·liar els efectes negatius de la pandèmia de la Covid-19, recordem que l'Ajuntament també ha suspès la taxa de l'ocupació de la via pública amb taules i cadires, amb finalitat lucrativa, durant l'exercici 2020.

Notícies relacionades