La Casa Navàs reobrirà aquest Nadal

Es podrà visitar del 19 de desembre al 5 de gener després de més d'un mes i mig tancada

Una visita aquest any a la Casa Navàs. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Una de les visites serà especial perquè comptarà amb una actuació musical a càrrec del trio Atrio. Serà la Visita Concert Any Nou.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la Casa Navàs tornarà a obrir les seves portes. Ho arà del 19 de desembre al 5 de gener després de més d’un mes i mig tancada per culpa de la situació sanitària que ha viscut Catalunya per la Covid-19.

El punt d'atenció al client s'obrirà el dijous 17 de desembre, però les visites es reprendran el dissabte 19. Des d'aquell dia i fins el 23 s'oferiran quatre visites al dia, a les 12 h, les 13 h, les 18 h i les 19 h; serà a partir del 24 de desembre quan s'ampliarà a 3 o 6 visites diàries.  Els diumenges o vigílies de festius la casa romandrà oberta al matí (11 h, 12 h i 13 h), la resta de dies també ho farà a la tarda (17 h, 18 h i 19 h). D'altra banda, el diumenge 27 de desembre i el 3 de gener a les 12 h hi haurà l'opció de fer la Visita Vermut. La casa es mantindrà oberta fins el dimarts 5 de gener, aleshores tornarà a tancar per reobrir definitivament el març, sempre i quan la COVID-19 ho permeti.

El dia de Cap d’Any els responsables de la Casa Navàs faran una visita especial, es tracta de la Vista Cap d’Any Nou i comptarà amb l’actuació musical del trio Atrio format pels músics reusencs Angie Rodríguez (veu), Joan Casellas (guitarra elèctrica) i Iván Sáez (saxo baríton), oferirà un concert ideal per donar la benvinguda al 2021.

La Casa Navàs també ofereix per a les visites de Nadal uns bons regal amb preus des dels 21 euros i fins als 82 euros.
 

Notícies relacionades