Alannia Resort, un nou complex turístic a Salou

Es construirà a les antigues instal·lacions del càmping La Unión, i aquest establiment de 4 estrelles tindrà 25.000 metres quadrats i disposarà de 360 habitacions

Reunió de l'alcalde i regidors de Salou amb l'empresa Alannia Resorts. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

La companyia preveu una inversió de 18 milions d'euros i la creació d'un centenar de llocs de treball directes.

Salou disposarà d’un nou resort de quatre estrelles al seu municipi. El grup Alannia construirà un establiment turístic a les antigues instal·lacions del càmping La Unión, un resort de 4 estrelles, 360 habitacions i capacitat per a 700 persones. El nom del projecte és Alannia Resort Salou, i serà el tercer establiment d’aquest grup empresarial a Catalunya i cinquè en total.

La companyia preveu una inversió de 18 milions d’euros i la creació d’un centenar de llocs de treball directes. "Les inversions com aquesta, que tenen com a punt de mira el nostre municipi i que representen la confiança que dipositen a Salou els grans inversors, són un senyal inequívoc de reactivació de l'economia i de creació de riquesa, tant pel que fa als llocs de treball directes, com per a l'avanç que representen pel turisme", diu l’alcalde Pere Granados.

"L'impacte paisatgístic del futur complex turístic serà mínim, i utilitzarem tota la tecnologia punta per al desenvolupament més sostenible i respectuós amb el medi ambient de tota la seva xarxa de centres", explica Fernando Garijo, director general d'Alannia Resorts.

Notícies relacionades