Parc Central obre les seves portes després de dos mesos de tancament

Els responsables del centre comercial esperen que no es produeixin més tancaments i reclamen que la restauració també pugui obrir

Una noia passeja dins de les instal·lacions de Parc Central. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Des de pocs minuts després de les nou del matí els clients han pogut tornar a les instal·lacions i ja des de primera hora s'han format cues en algunes botigues, que tenen l'aforament limitat al 30%.

Parc Central, el centre comercial del centre de Tarragona, ha reobert aquest dilluns les seves portes després de pràcticament dos mesos a causa de les restriccions per la pandèmia. És la cinquena reobertura des que va començar la covid-19. Des de pocs minuts després de les nou del matí els clients han pogut tornar a les instal·lacions i ja des de primera hora s'han format cues en algunes botigues, que tenen l'aforament limitat al 30%. El gerent del Parc Central, Miguel Ángel González, ha celebrat el fet de poder reiniciar l'activitat econòmica però ha lamentat que els establiments de restauració han de seguir tancats. González ha remarcat que anar a comprar al centre comercial és segur i que es compleixen totes les normatives.

Notícies relacionades