PortAventura ajorna la seva obertura

Tenia previst fer-ho el 27 de març però el Procicat no permet que els parcs d'atraccions ho facin

PortAventura porta tancat des del 16 d'octubre de l'any passat. FOTO: ACN.
Redacció / Vila-seca

La del 2020 va ser la temporada més curta de la història del parc temàtic, atès que només va obrir del 8 de juliol al 16 d'octubre.

PortAventura World no podrà obrir la nova temporada el 27 de març tal com tenia previst. Les mesures anunciades pel Procicat i que entraran en vigor dilluns vinent preveuen que els parcs d'atraccions continuïn tancats durant, almenys, quinze dies. L’empresa ha lamentat la decisió de les autoritats sanitàries i la "incertesa" que els genera el fet de no tenir una previsió concreta per a la reobertura del complex turístic i d'oci ubicat a Vila-seca i Salou (Tarragonès), que en condicions normals dona feina a unes 2.000 persones. La companyia assenyala que els clients que hagin fet reserves per Setmana Santa les podran modificar per unes noves dates de forma gratuïta.

La del 2020 va ser la temporada més curta de la història del parc temàtic, atès que només va obrir del 8 de juliol al 16 d'octubre, i sempre amb restriccions d'aforament a causa de la pandèmia. L'empresa va invertir l'any passat més de 4 MEUR en mesures de seguretat per la covid-19.

Notícies relacionades