Cap al sou 24/7

Grupo Castilla llança el servei de ‘salari en temps real’ en aliança amb l’start-up anglesa Wagestream

Carles Castilla, CEO Grup Castilla, i Hugo Olaizola (dreta), CEO de Wagestream. FOTO: CEDIDA.
Dani Revenga / Tarragona

Grupo Castilla ha integrat en els serveis als seus clients una app de l'start-up anglesa Wagestream que permet als treballadors dels clients de l'empresa de Riudoms disposar del sou "ja treballat" en temps real, sense haver d'esperar a final de mes. L'empresa de tecnologia i coneixement en Recursos Humans fa així una innovadora aposta per reforçar el seu lideratge en el mercat i consolidar el creixement continuat dels darrers anys, que lluny d'aturar-se amb la pandèmia, fins i tot s'ha accelerat.

El nou servei permet l'accés en temps real al salari ja treballat sense que els treballadors hagin d'esperar al pagament mensual de la nòmina. Es tracta d'una iniciativa pionera a l'Estat que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb Wagestream, startup anglesa líder mundial en el seu segment. La disponibilitat del salari en temps real arriba en un moment en què l'economia domèstica de molta part de la societat es pot veure amenaçada per la crisi econòmica i funciona com a barrera de contenció davant els números vermells o l'opció de demanar préstecs. A més, des de Grupo Castilla apunten que aquesta complicitat amb la situació dels treballadors "millora el sentit de pertinença a l'organització i es redueix l'absentisme laboral".

Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla, explica que "ens il·lusiona començar aquest 2021, any clau per a la recuperació del país, pensant i treballant en iniciatives que ajuden als professionals de la gestió de persones, amb noves eines per al benestar financer i emocional dels seus col·laboradors i col·laboradores. Aliances com aquesta reforcen el compromís de totes dues companyies per les accions d'RSC". El servei estarà disponible en exclusiva per a tots els clients de Grupo Castilla que disposin de la seva solució de gestió de nòmina i Recursos Humans.

L'empresa de Riudoms es troba en plena expansió, amb un procés obert d'adquisicions d'empreses del sector per enfortir la seva posició al mercat. El març de 2020 va integrar Data Process, amb seu a Granollers, especialitzada en software de nòmines; a l'octubre va anunciar l'adquisició del 100% de Thinking People, una consultora aragonesa líder a la regió, especialitzada en serveis de consultoria estratègia de recursos humans; i al novembre va fer pública l'adquisició de la unitat productiva de gestió de recursos humans d'Almerimatik i l'obertura d'una nova oficina a Almeria de Grupo Castilla.

Aquesta estratègia de creixement inorgànic continuarà aquest any, amb l'objectiu d'integrar companyies amb experiència i coneixement en el segment dels recursos humans: software, disseny i consultoria de recursos humans, gestió de nòmines... L'objectiu de Grupo Castilla és arribar als 18 milions d'euros de facturació el 2022, consolidant el creixement continuat dels darrers anys. Carles Castilla dibuixa una conjuntura favorable per al sector: "Aquesta crisi ha accelerat 2-3 anys la Transformació Digital que la majoria d'empreses ja havien iniciat. Ara a moltes d'elles els urgeix modernitzar els seus sistemes, pujar-los al núvol, externalitzar les nòmines... aprofitant la generalització del teletreball".

PERFIL PROPI

Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla, creu en la política d'aliances com a fórmula d'èxit. Per això, un dels principals vectors del creixement de l'empresa és l'adquisició de companyies del sector. Aquesta filosofia col·laborativa es plasma també en la nova app del salari amb temps real, que s'impulsa amb Wagestream, una fintech anglesa representada a España pel seu CEO Hugo Olaizola (a la foto a la dreta). La implicació en l'impuls del Clúster TIC Catalunya Sud és un altra prova d'aquesta visió.

Notícies relacionades