Inetum Catalunya dona suport a la Colla Castellera Xiquets del Serrallo

La companyia tecnològica té delegació a Tarragona des de 2020

Redacció / Tarragona

Inetum compta a Catalunya amb una plantilla total de més de 700 persones, que desenvolupen projectes tant per al sector públic com per a la indústria local, i busca convertir-se en un referent al territori, per tal d'atraure talent i col·laborar en el desenvolupament econòmic i empresarial de la província. Inetum Catalunya va obrir una oficina a Tarragona el 2020, però no ha estat fins al passat mes de maig que van inaugurar la seva seu ubicada al Port Tarraco, on ja són més de 100 persones.

Com a part d'aquesta voluntat d'impuls local, Inetum Catalunya col·labora i dona suport a la Colla Xiquets del Serrallo. "Els castells comparteixen molts dels valors que defensem a Inetum", assenyala Susana Prado, directora general d'Inetum Catalunya: "Compartim la solidaritat del treball en equip; l'esforç, l'ambició per superar reptes; l'excel·lència, amb la qual busquem sempre la qualitat del nostre treball; el compromís per impactar de forma positiva en la societat; i la innovació com a motor de canvi".

Els Xiquets del Serrallo, que aquest 2023 celebren el seu 35è aniversari de la seva fundació, agraeixen el suport d'Inetum Catalunya, "Per a nosaltres, el suport de les empreses del territori és molt important. Som una entitat que sap que treballar en equip és la manera més fàcil d'aconseguir els objectius. Estem contents de sumar esforços amb Inetum i que també vulguin defensar els valors dels castells al nostre costat", afirma Albert Torres, vicepresident de la colla Xiquets del Serrallo, i Josep Maria Gaya cap de la colla qui també espera que aquesta relació els acompanyi durant molts anys.

Inetum Catalunya i la Colla Castellera Xiquets del Serrallo, inicien així una col·laboració que esperen que aporti valor no només a les dues organitzacions sinó també a la ciutat de Tarragona.

Notícies relacionades