Grupo Fermator posa en marxa la seva segona fàbrica a l'Índia

L’empresa de portes d’ascensor de matriu reusenca espera consolidar el seu lideratge al mercat asiàtic

Redacció / Reus

Grupo Fermator, la multinacional reusenca referent en la producció de portes d'ascensor, ha posat en marxa la seva segona fàbrica a l'Índia amb l'objectiu de consolidar la seva presència i lideratge en la instal·lació de portes automàtiques per a ascensors al mercat asiàtic.

Sota la raó social d'Innovatec India Pvt. Ltd., la nova planta ja es troba operativa amb una àrea de producció de 12.000 m² i 61 col·laboradors. D'aquesta manera, la segona fàbrica de Fermator a l'Índia s'afegeix a la que ja funciona des del 2008, amb la raó social de Tecno Doors Pvt. Ltd., 13.000 m² d'àrea de producció i 254 col·laboradors.

Eduard Amigó, Group Sales Manager de Fermator, detalla que "la nova fàbrica a l'Índia neix per satisfer la creixent demanda d'ascensors al país a la regió circumdant. Aquesta decisió estratègica respon a la ràpida urbanització, l'auge en la construcció d'edificis d'alta qualitat i les iniciatives governamentals ambicioses en infraestructures i habitatge, reafirmant la nostra presència i lideratge al mercat asiàtic".

"A l'Índia, els ascensors han esdevingut una necessitat. L'objectiu de desenvolupar ciutats intel·ligents a les ciutats de nivell 2 està impulsant la instal·lació d'ascensors, la qual cosa s'espera que sigui el principal motor del creixement del mercat indi d'ascensors. A més, les iniciatives del Govern per impulsar l'habitatge assequible i les ciutats intel·ligents contribueixen a l'augment de la demanda al sector immobiliari", explica Amigó. Des de Fermator estimen que aquest mercat arribarà a les 120.000 unitats el 2024.

Notícies relacionades