El Port espera superar les 30 escales i els 60.000 creueristes el 2022

La represa de l’activitat i el nou Moll de Balears seran els factors claus d’aquesta temporada

Redacció / Tarragona

Després de la inauguració del nou Moll de Balears l'octubre passat el Port de Tarragona espera començar en els propers mesos la construcció de la nova terminal de creuers que es convertirà en un nou punt de rebuda dels passatgers que arribin a la ciutat. El Port vol crear una terminal d'avantguarda que es converteixi en altre referent del Port i de la ciutat.

L'optimització de la mobilitat de passatgers i vehicles, el respecte pel medi ambient i un servei d'alta qualitat són prioritats per al Port, accions recollides i treballades dins del Pla de Sostenibilitat Agenda 2030 i que hauran de formar part d'aquest nou projecte.

La decisió implicarà la construcció d'una terminal, de mínim 5.900 metres quadrats, amb un termini d'explotació de dotze anys que estarà en funcionament a partir del 2022 per tal que la temporada de creuers sigui gestionada pel nou operador.

En definitiva, aquesta nova terminal de creuers del Port de Tarragona permetrà un millor servei al turisme que arribi a Tarragona i oferirà més comoditat a tots els actors implicats en l'operativa de creuers.

Inici de la temporada 2022

La represa crueristica de final del 2021 preveu una continuïtat aquest any 2022 amb la confirmació de noves reserves per als propers mesos, fet que té una gran càrrega simbòlica per al Port, per al turisme del territori i per a la recuperació de la normalitat de cara la nova temporada.

Si les condicions sanitàries no ho impedeixen, el Port de Tarragona rebrà més de 60 escales de vaixells de passatge que visitaran el port tarragoní al llarg de l'any 2022, s'esperen més de 60.000 creueristes, xifres que podrien variar si s'amplien les ratis d'ocupació per vaixell.

Les escales actualment confirmades, són arribades de creuers Premium, viatgers exigents que busquen exclusivitat i qualitat del servei que reben. Aquest tipus disposa de major poder adquisitiu i repercuteix positivament al nostre territori. Aquest fet incideix en el compromís del Port per oferir serveis de primera qualitat a totes les persones que vulguin i arribin al nostre territori i comarques.