Etecnic energy & mobility: la mobilitat elèctrica no és futur, és present

L'empresa, pionera en el sector de la mobilitat elèctrica, ha treballat en projectes com l'aeroport de Reus, la Tarraco Arena Plaça o Ferrari Land

Etecnic energy & mobility és pionera en projectes de mobilitat elèctrica. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Segons l'últim informe de perspectives de Bloomberg New Energy Finance, l'any 2040 més de la meitat dels nous vehicles venuts a tot el món seran elèctrics. En aquest context se situa Etecnic energy & mobility, una empresa pionera en el sector de la mobilitat elèctrica.


 

Nascuda l'any 2009 com empresa d'enginyeria energètica especialitzada en el sector elèctric, Etecnic ha desenvolupat i treballat en projectes com l'aeroport de Reus, la Tarraco Arena Plaça o la legalització de les noves atraccions del parc temàtic Ferrari Land. La voluntat de creixement i expansió de l'empresa la porta a crear l'any 2015 Etecnic movilidad elèctrica com a una nova divisió dins d'Etecnic group.

L'any del seu naixement, Etecnic guanya el primer premi Reus empresa 2015 com a pioners en el subministrament i instal·lació d'equips de recàrrega per a vehicles elèctrics i pel desenvolupament d'un software propi de gestió d'aquests equips. Des d'aleshores, experimenta un creixement exponencial en el sector i passa a convertir-se en referent i líder en mobilitat elèctrica a l'Estat i a Catalunya, on ha realitzat la instal·lació de més de 50 punts de recàrrega.

Una part fonamental d'aquest desenvolupament ha estat el seu equip humà, amb una plantilla formada per informàtics, enginyers en telecomunicacions, comercials i enginyers elèctrics. Tots amb la investigació tecnològica i la innovació com a prioritats. Tot plegat els ha portat a gestionar més del 70% de les sol·licituds de Pla MOVEA per a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, iniciar les obres per a la instal·lació d'una estació de recàrrega a una planta de Gas Natural a Madrid, o esdevenir un dels principals proveïdors per a l'Associació Catalana de Municipis. Etecnic energy & mobility ofereix un servei integral en projectes d'instal·lació de carregadors, legalització, gestió a través de software propi i manteniment