Technodac revoluciona les administracions locals amb Civitas

L'aplicació ajuda als municipis a millorar la comunicació i l'eficiència amb els veïns

L'aplicació Civitas de Technodac ha revolucionat la relació dels municipis amb els seus veïns. FOTO: X.J.
Redacció / Reus

Technodac, en el marc de Municipàlia, a Lleida, una certamen adreçat a les administracions locals, va captar l'interès de més de 30 ajuntaments. El reclam es deia Civitas, una aplicació que ajuda als municipis a millorar la comunicació i l'eficiència amb els veïns.

Els autors d'aquesta APP son Carlos Cuenca i David Rodríguez, cofundadors de Technodac, empresa especialitzada en el disseny d'aplicacions mòbils, botigues online i webs, amb presència a Tarragona i Barcelona i clients a Europa i Amèrica.

Civitas és una APP pensada per afavorir la proximitat entre l'administració i els administrats, potenciar la participació i, a més, és modulable i programable a les necessitats de cada ajuntament. De fet, deu municipis ja confien en el potencial de Civitas i el fan servir en el seu dia a dia. Civitas li permet a l'Ajuntament: mantenir informats, en temps real, als veïns de les activitats i accions d'interès; recollir directament, qualsevol dia tots els dies de l'any, les inquietuds dels habitants; millorar, projectar i promocionar la marca municipal i avançar en un model d'administració digital: àgil, directa i efectiva. En definitiva: més propera, més útil i més ben valorada. Civitas aporta als veïns la comoditat d'estar al dia del que passa al seu municipi, comunicar-se amb la seva administració, fer-li arribar les seus inquietuds, amb només un clic, sempre que es vulgui o es necessiti.