Movertis, optimitzant el transport públic a la ciutat

L'empresa tarragonina Movertis, creada fa gairebé 10 anys, ha desenvolupat sistemes tecnològics per a empreses de transport i mobilitat

L'empresa tarragonina Movertis, especialista en solucions per a empreses de transport públic. FOTO: X.J.
Redacció / Reus

El transport públic d'autocars es troba en ple creixement. La seva comoditat i els problemes d'aparcament han fet que cada cop més persones optin per aquest mitjà. Els usuaris d'aquest tipus de transport necessiten saber que tot funcionarà correctament i estar assabentats de qualsevol contingència que pugui alterar els seus plans.

Això només ho sabran obtenint informació en temps real del seu trajecte i de tot el que pugui afectar a la planificació. L'empresa tarragonina Movertis, creada fa gairebé 10 anys, ha desenvolupat els sistemes tecnològics per solucionar aquestes necessitats. Es tracta d'un control de flotes per GPS que ja han adoptat empreses de mobilitat i transport de tot l'estat espanyol, especialment del Camp de Tarragona.

D'entre totes les seves funcionalitats destacat el nou mòdul de control dels viatges d'autocars. Aquesta tecnologia permet als viatgers consultar des de l'ordinador o el mòbil quan arribarà el seu autocar, quina ruta seguirà, quines parades durà a terme o quan arribarà a destinació. El sistema proporciona informació molt precisa en temps real. D'altra banda, a les empreses d'autocars els permet tenir un control total sobre cada servei, a més de guanyar-se la confiança dels seus usuaris gràcies a la transparència i la credibilitat que aporta la solució de Movertis. L'efectivitat dels seus sistemes queda avalada per la satisfacció dels seus clients i es pot comprovar en les demostracions que permet el seu web (www.movertis.com).