Viajes para tí: creixement a ritme d’smartphone

L'agència de viatges on line ha adaptat les seves funcionalitats a la navegació mòbil, a banda de desenvolupar aplicacions per als seus portals

L'equip de Viajes para Ti, a la seva seu a la ciutat de Reus. FOTO: X.J.
Redacció / Reus

Actualment, el 80 per cent de la població del país utilitza un smartphone. Fa quatre anys, aquesta xifra era de només el 30 per cent. El creixement dels dispositius mòbils és imparable i influeix directament al comportament de compra de l'usuari a la majoria dels sectors, tant a l'hora de consultar informació d'un determinat producte com a l'hora d'adquirir-lo.

Tot i que encara hi ha reticències a l'hora d'adquirir determinats productes o serveis per aquesta via, el procés de decisió cada cop més comença als telèfons intel·ligents.

El sector de la compra de viatges és un d'aquests segments, i a Viajes Para Ti ho tenen molt clar. Els clients i els turistes tenen, cada vegada més, la necessitat d'accedir als llocs web a través dels seus telèfons intel·ligents. Com a mostra, el portal d'aquesta empresa especialitzat en sortides a la neu, Esquiades.com: un 23% de les reserves es realitzen mitjançant dispositius mòbils, el que suposa un increment del 10% respecte al 2016. Al portal de viatges de venda flash, BuscoUnChollo.com, les xifres encara són més esclaridores. Durant el 2017, l'augment ha estat del 40%. A Amimir.com, un altre projecte de l'empresa també es reflecteix la tendència, superant el 40%.

Per tot plegat, Viajes Para Tí ha adaptat les seves funcionalitats a la navegació mòbil, a banda de desenvolupar aplicacions per als tres portals. Amb la previsió que el percentatge de compres per smartphone es continui incrementant, i no només al sector dels viatges. Convençuts que el fenomen no serà etern, però que mentre duri s'ha d'entonar el "llarga vida als smartphones!".