O Mar suma avantguarda

La xef Gina Iscla afegeix creativitat a la cuina marinera tradicional del restaurant de Salou

Gina Iscla és la nova responsable de l'establiment. FOTO: XAVI JURIO.
Fèlix Llovell / Salou

RESTAURANT O MAR

Av. Carles Buigas, 29.

(43840) Salou.

Tel: 977 383 998.

reservas(ELIMINAR)@omarrestaurant.com

www.omarrestaurant.com

En la nova temporada del 2019, el Restaurant O Mar ha canviat de cap de cuina, sent la nova responsable la Gina Iscla, que havia tingut en els darrers temps la Reineta, de Reus, després d'estudiar a la Hofmann i treballar en prestigiosos restaurants de Cambrils.

El toc personal de la cuina avantguardista d'aquesta acreditada xef es deixa sentir en algun plats, com el foie-gras mi cuit amb ceba caramel·litzada i llesques de pernil cruixent sobre pa de panses, o el tàrtar de tonyina vermella Balfegó amb guacamole i sorbet de bergamota amb pa iranià, que incorpora, amb el seu toc personal a l'oferta de sempre de l'establiment basada en la seva bona cuina marinera, que inclou també algunes carns de qualitat.

Certament el restaurant ofereix una carta molt àmplia d'una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs, com ostres del Delta de L'Ebre; caneló casolà de peix i marisc; gambes vermelles de la costa a la sal; escamarlans a la planxa oberts; arròs caldós o melós amb llamàntol; paella d'arròs vermell amb gambes vermelles; suquet de rap; caldereta de llamàntol; orada a la sal amb perfum de taronja, a més de mariscades.

Propietat de Luis Sauras, es va inagurar l'any 2011 i el local simula una cova submarina. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Cristina Briceag, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències.