Les Barques: una terrassa amb excel·lent cuina marinera

Un bon restaurant per gaudir del mar al plat amb peix i marisc excel·lents

El xef Xavi Capella. FOTO: CEDIDA.
Fèlix Llovell / Cambrils

Les Barques

Consolat de Mar, 64

43850 Cambrils

Telfs: 977 366 455 / 977 364 712.

info@lesbarques.es

www.lesbarques.es

El passeig marítim del port de Cambrils està ple de terrasses de restaurants que ofereixen interessants ofertes culinàries típiques de la marinera població i que es complementen amb els menjadors en l'interior dels locals. Al turista que no coneix els establiments li pot semblar difícil triar davant tanta oferta, però per aquells que volem gaudir d'una excel·lent cuina tradicional de peix i marisc hem de recomanar el Restaurant Les Barques.

Les Barques disposa d'una bona terrassa i menjador i també, el que és més important, d'uns productes km 0 amb receptes dels pescadors locals. 

L'oferta gastronòmica de Les Barques, especialitzada en peix i marisc bàsicament de Cambrils i d'altres ports, és certament temptadora. Productes fresquíssims de la mar que no necessiten més elaboració que una bona planxa que ho deixi en el seu punt per assaborir tot el seu sabor. Podem començar amb unes cloïsses fines gallegues, un tàrtar de tonyina de Balfegó i pernil de Guijuelo Pedro Hernández.

Continuar amb uns xipirons de Cambrils, pop de Cambrils i gambes a la planxa, culminant amb una caldereta de llamàntol i un suquet de rèmol amb fesols i musclos. Però les posibilitats són ben variades: ostres del Delta de l'Ebre, escamarlans, llagostins; sípia amb patates; turbot, llenguado, llobarro, en diferents preparacions; un bon pernil ibèric, excel·lents arrossos, com el de llagosta.

I com sempre, un servei és cordial i amable, dirigit pel propietari Xavi Capella. Un bon restaurant per gaudir del mar al plat amb peix i marisc excel·lents en una agradable terrassa davant del port de Cambrils.