L'hotel Mas Passamaner es reinventa

L'establiment s'adapta a les noves mesures del Govern i només oferirà àpats pels seus hostes

Redacció / La Selva del Camp

Mas Passamaner ha posat en marxa "Experiència de Dia" de dilluns a divendres, una iniciativa que està destinada per a persones que vulguin relaxar-se i desconnectar com per aquells professionals que necessitin l'espai per treballar.

Mas Passamaner representa tot un estil de vida, una manera de fer d'una època inèdita traslladada en ple segle XXI. La decoració esgrafiada, els vitralls, les escultures, la ceràmica i el ferro forjat, atorguen a aquesta casa senyorial i modernista situada a La Selva del Camp una bellesa colpidora plena de vida.Procés d’adaptació a marxes forçades.

L’hotel monument s’ha reinventat arran de la Covid-19, mantenint durant tot l’estiu un estricte protocol de seguretat. Ara, amb les noves mesures imposades per la Generalitat de Catalunya en relació a la contenció de la Covid-19, Mas Passamaner ha hagut de fer una nova adaptació a marxes forçades. Així, el restaurant La Gigantea només es mantindrà obert durant les pròximes dues setmanes pels clients de l'hotel. En compliment de les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya pel Covid-19 l'establiment gastronòmic servirà els àpats corresponents als hostes que s'hi allotgin.

A més, Mas Passamaner ha posat en marxa “Experiència de Dia” de dilluns a divendres. Aquesta iniciativa està destinada per a persones que vulguin relaxar-se i desconnectar com per aquells professionals que necessitin l'espai per treballar. “L'experiència de dia” comença a les 10h del matí en una de les habitacions dobles, amb dinar inclòs i sortida a les 20 h per un preu de 140 euros.

Notícies relacionades