Una plataforma d’ADN tarragoní posa ordre als hotels de l’amor

Irene Marín i Paulo Vedoya, veïns de Calafell, impulsen Secret Love, un portal digital que recull l’oferta d’escapades íntimes

: Irene Marin i Paulo Vedoya, dos veïns de Calafell, i artífexs de que aquest projecte sigui una realitat.
Helder Moya / Tarragona

El Japó és un país conegut pels múltiples tipus d'allotjaments que tens al teu abast. Una tipologia curiosa i històrica són els hotels per a parelles: els coneguts com a love hotel, originaris del país nipó. A diferència dels hotels de moda, que solen tenir un cost elevat, els hotels de l'amor són espais decorats amb detalls molt romàntics, amb un toc picant i on les fantasies dels amants es fan realitat. La plataforma digital Secret Love endreça la creixent oferta del sector.

Actualment el concepte de love hotel està exportat arreu del món, ara bé, així com els hotels tradicionals estan agrupats en pàgines com Booking, Trivago o Tripadvisor, entre d'altres, als love hotels calia posar-hi ordre de com trobar-los. I aquesta manca a nivell mundial l'han esmenat Irene Marin i Paulo Vedoya, dos veïns de Calafell, i que van decidir ara fa uns mesos convertir aquella idea immadura a un projecte veritablement de negoci. "Ens vam trobar els dos per sopar, vam parlar de desenvolupar aquesta idea que havia iniciat jo al 2020 i vam unir forces per fer-la realitat al maig de 2023. Una servidora aportant l'experiència que m'ha brindat el món de la touroperació i el Paulo com a consultor estratègic de màrqueting", explica Irene Marin.

I tot ha quedat plasmat des de fa escassament un parell de mesos a una plataforma pionera, nascuda al Baix Penedès, i que porta per nom secretlovehotels.com. Aquest portal va més enllà d'un simple directori on trobar a simple cop de click els hotels de l'amor a nivell mundial «els usuaris podran trobar tota mena de propostes d'oci, des d'escapades en parella, festes temàtiques o clubs lliberals. I també disposem d'una botiga virtual on qui ho desitgi pot adquirir productes degudament classificats per jugar sensualment amb la seva parella i que es poden enviar també directament al love hotel» exposa Paulo Vedoya.

La curiositat com a reclam

Assegura Irene Marin que «les parelles senten molta curiositat pels love hotels, per la quantitat de miralls que hi ha, pel fet de disposar de jacuzzi a l'habitació, o aspectes tan poc habituals com és poder gaudir d'un llit rodó. Ara gràcies al nostre projecte els tenen classificats i poden disposar de promocions especials pels nostres abonats». A més del glamour que desprèn la pàgina web, si algun altre aspecte caracteritza més aquest projecte és que promet ser completament interactiu «estem treballant en poder organitzar un parell de festes per parelles aquest 2023, una la volem fer en una illa i l'altra la intenció és fer-la a Catalunya. Serien en cap de setmana i a més de diversió, volem donar-li un enfoc pedagògic on parlar i debatre de temes com la salut sexual, el descobriment del món lliberal, entre d'altres temàtiques» explica Paulo Vedoya.

Inici prometedor

El que està clar és que secretlovehotels.com està donant les seves primeres passes, ara bé, està generant força interès entre els internautes, els hotels i els clubs. Ara fa uns dies, la presentació oficial del projecte realitzada al Pub Sammy's de Calafell, va aplegar una notable representació d'assistents, interessants i encuriosits en saber molt més. Durant la vetllada van poder gaudir d'un trivial interactiu, de sortejos i de les explicacions dels artífexs del projecte, i que com ells mateixos van definir «Secret Love Hotels vol donar servei, divulgació i sobretot, discreció. Serà el nostre secret...» (somriuen tots dos).

Notícies relacionades