Kema, la brasa premium de Cambrils

El nou restaurant irromp amb força al panorama gastronòmic de la Costa Daurada gràcies a una oferta amb les carns i els peixos a la brasa i la cocteleria d’alta gamma com a protagonistes

Antonio (pare), Fanni i Antonio (fill), tres apassionats de la gastronomia i ara revolucionant Cambrils amb el Kema.
Helder Moya / Cambrils

A Cambrils la novetat d'aquest estiu i que ha trencat tots els esquemes gastronòmics de la zona ha estat Kema Brasas & Cocktail. Un restaurant ubicat al número 37 del carrer Pau Casals i que està especialitzat en carns i peixos premium a la brasa i cocteleria d'alta gamma.

Els artífexs d'implantar aquest nou concepte són l'Antonio Martínez i la Fanni Rom «després de voltar per Barcelona, Madrid o Eivissa vam arribar a la conclusió que a Cambrils faltava el que aporta el Kema, un concepte de restaurant 360º. És a dir, vermuteria, espai on dinar, sopar i també fer tardeos. Estem oberts des de les 11 del matí fins la mitjanit ininterrompudament, excepte dimarts que descansem» ens expliquen.

Deu mil comensals en dos mesos de vida

L'Antonio i la Fanni coneixen molt bé el que es fan, tots dos han viscut l'hostaleria des de ben petitets amb les seves famílies. Ara fa uns anys van iniciar la seva primera aventura empresarial, també a Cambrils, al restaurant Gami «el 7 de juliol vam obrir el Kema i en aquests gairebé dos mesos de vida han passat per casa nostra un total de 10.000 persones. Estem molt agraïts».

Els 350 metres quadrats del local, que abans ocupava el restaurant El Pati, estan dividits en un pati interior encisador, ple de plantes; un menjador interior molt modern; la barra de benvinguda i la terrassa exterior. Tot amb una capacitat màxima per 140 comensals. El restaurant disposa disposa d'un menú diari molt atractiu al preu de 28 euros, beguda a banda. Ara bé, si d'unes joies gastronòmiques de la carta no pot escapar el vostre paladar aquestes les recomana el propi Antonio «la mitjana de rubia gallega,el llom de Wagyu, la costella de vedella pastuenca de les Valls d'Esla, el pop de roca a la brasa, o el remol o el llobarro brasejat són clàssics del Kema».

Vins de qualitat i còctels artesanals

Una experiència al Kema mereix ser ben regada, la qualitat dels seus vins, corpinnats, caves i xampanys es tradueix en les 90 referències de les que disposa l'establiment. Ara bé, si un valor afegit té el Kema, està en la figura d'Antonio Martínez (pare), sommelier de reconegut prestigi i trajectòria. Més de tres dècades a Casa Gallau -on va iniciar-se com a cambrer l'any 1976-, onze anys al Miramar i ara, partícip del Kema «la meva vida és el tracte amb el client, poder ajudar al meu fill i a la seva parella en aquest projecte m'omple de felicitat» ens diu emocionat l'Antonio, un professional de cap a peus, com els 28 treballadors a qui aquest projecte ha donat feina.

El Kema us ofereix la possibilitat de començar o acabar l'àpat amb un còctel. Ara bé, no amb qualsevol combinat. La màgia de l'ampostí Jordi Gilabert farà xalar els vostres paladars «amb sabors tradicionals, desconeguts, exòtics, sorprenents, cercant el plaer» comenta el Jordi. I tot cuidat al màxim detall, acurada presentació i visual cristalleria.

Kema Brasas & Cocktail, la decisió de creuar la porta del nou temple gastronòmic de Cambrils està a les vostres mans. No us en penedireu.

Notícies relacionades