firaReus posa en marxa el seu propi "talent" per trobar noves estrelles de la música

El concurs, que abarcarà tots els gèneres musicals, s'anomena "El Megàfon" i els artites que vulguin participar hauran d'enviar un vídeo que serà votat pel públic

Redacció / Reus

El concurs s'ha dissenyat, segons expliquen des de la fira, amb la voluntat que els grups trobin un espai on donar-se a conèixer. Així, les persones interessades a participar hauran d’enviar un vídeo de màxim tres minuts de durada en el qual aparegui el nom del grup, el nom dels components i el seu telèfon de contacte. El vídeo s'ha d'enviar al correu electrònic info(ELIMINAR)@firareus.com.

Reus tindrà el seu propi concurs de talents musicals. El Megàfon, organitzat per firaReus i Rockyrumba Producciones, el “talent” pretén abarcar qualsevol estil musical. Aquells que estiguin interesssats hauran d'enviar un vídeo de màxim tres minuts de durada en el qual aparegui el nom del grup, el nom dels components i el seu telèfon de contacte. El vídeo s'ha d'enviar al correu electrònic info(ELIMINAR)@firareus.com.

A partir del 30 de setembre es publicaran tots els vídeos al Facebook de firaReus i fins al 7 d'octubre s'obrirà el termini de votacions. Els quatre vídeos que rebin més "M'agrada" en aquesta xarxa social seran seleccionats per a la final que es farà el dia 11 d'octubre, a partir de les 8 del vespre, a la zona del Tasting Village d'exproReus.

El guanyador el decidirà un jurat professional. El premi, valorat en 1.000 €, consisteix en fins a 50 hores d'estudi per enregistrar les cançons del grup o solista a les instal·lacions de Rockyrumba Producciones.

Notícies relacionades